Welcome to my blog ....

"I don`t know how you got here, if you wanted or was pure coincidence, but I am overjoyed that you came by. Please do not hesitate to tell your opinion, because on this blog I accept any opinions ... read it ... analyzes it ... comment on it, but especially enjoy it .... I want you to have a pleasant reading and a day full of smiles ..."

joi, 17 iulie 2008

Stefanel

Citeam blogul lui Bendeac[da` ala de la Mondenii] si am ramas impresionata de drama acestui baietel...citez de la Bendeac [asta ca sa nu zica ca plagiez :D] : "“A fost un copil sănătos şi vesel, care le-a umplut inima de bucurie părinţilor săi pînă cînd a împlinit patru luni. De aproape 10 ani, în urma unui vaccin, Ştefănel trebuie ajutat să mănînce sau să meargă…”

Asa incepe articolul pe care l-am citit in Jurnalul National.Acest copil,victima nevinovata a celor care ne scuipa din Porshe Cayenne,vrea sa vorbeasca.Nimeni nu stie ce ar spune.Dar sunt sigur ca un cuvant din gura lui Stefanel face mai mult decat 50 de discursuri politice.

Stefanel se uita la Mondenii…Sa stii ca poti aduce bucurie in sufletul unui copil care traieste o asemenea drama inseamna a constientiza ca trecerea ta pe aceasta lume are un rost.

Acest copil are nevoie de ajutor.E foarte simplu.10000 de dolari.Maine voi participa la o editie speciala “Rai da’ buni” la care am propus sa organizam o strangere de fonduri.

Totodata,voi saruta in direct orice persoana care vine la studioul antena 2 (Romexpo) si doneaza 100 de euro pentru Stefanel.Nu glumesc. (Daca stau bine si ma gandesc,nu prea cred c-o sa aiba cineva curaj sa apara in direct si sa se sarute )

Asadar,azi 17 iulie,Antena 2!

Va pup va iubesc si va respect!

PS - Iata si link-ul articolului. http://www.jurnalul.ro/articole/126444/Stefanel-craiu-vrea-sa-vorbeasca " Deci fratilor interesati`va si incercati sa faceti ceva pentru Stefanel... MERITA !

0 comentarii: